Vissza
Szarvasgombás ravioli
 1 cs ravioli, bármilye ízesítésű lehet

1 kg húsos füstöltszalonna

2 dl főzőtejszín

szarvasgomba reszelve és szeletelve

parmezán sajt

só, bors

 Egyszerű, gyors, mégis a szarvasgomba különlegessé és ünnepivé teszi.

A raviolit sós forró vízben kifőzzük.

 

A szalonnát csíkokra vágjuk, és zsirjára sütül.

Felömtjük tejszínnel, összefűzzük, és beletesszük a reszelt szarvasgombát.

 

A kész raviolit beleöntjük a szószba, összefőzzük.

Melegen tálaljuk parmezán sajttal és szarvasgomba szeletekkel

(Szarvasgombás ravioli)
Vissza
A honlapokon található információk a szolgáltatóktól származnak, azok naprakészségéért a működtető felelősséget nem vállal. Kérdés esetén a kapcsolatot közvetlenül vegye fel a kiválasztott szolgáltatóval.
Térségek közti együttműködés

„Önfenntartást segítő élő vidéki agrárhagyományok”

A Vidékfejlesztési Program keretében a Bakony és Balaton Keleti Kapuja Közhasznú Egyesület, a Nemesgörzsönyért Közalapítvány, valamint Litér Község Önkormányzatának együttműködésével valósult meg a projekt 2019 és 2020 között, bár a közös munka, a megalapozás már évekkel ezelőtt megkezdődött.

Önfenntartást segítő élő vidéki agrárhagyományok

Megtalál minket
Legfrissebb hírek
Facebook