Vissza
Télen is grillen
 sütni való kolbász

grillkolbász

4-5 szem burgonya

2-3 szelet szalonna

 

Forraltborhoz

1,5 l száraz vörösbor

1,5 l feketetea

fahéj, csillagánizs, szegfűbors, cukor, szegfűszeg

citrom, narancs, alma

 A kolbászokat sütőedényben, alacsonyabb hőfokon sütjük kb egy fél órát, közben forgatjuk, majd, ha elkészült lepirítjuk.

 

A forraltborhoz elkészítjük a teát, összeöntjük a borral, fűszerezzük ízlés szerint.

 

Egy igazán nagyszerű és hangulatos téli vacsora.

 

Öltözzenek melegen!

(Grillezni Jó!)
Vissza
A honlapokon található információk a szolgáltatóktól származnak, azok naprakészségéért a működtető felelősséget nem vállal. Kérdés esetén a kapcsolatot közvetlenül vegye fel a kiválasztott szolgáltatóval.
Térségek közti együttműködés

„Önfenntartást segítő élő vidéki agrárhagyományok”

A Vidékfejlesztési Program keretében a Bakony és Balaton Keleti Kapuja Közhasznú Egyesület, a Nemesgörzsönyért Közalapítvány, valamint Litér Község Önkormányzatának együttműködésével valósult meg a projekt 2019 és 2020 között, bár a közös munka, a megalapozás már évekkel ezelőtt megkezdődött.

Önfenntartást segítő élő vidéki agrárhagyományok

Megtalál minket
Legfrissebb hírek
Facebook