Vissza
Paraszt disznósajt Laci böllér ajánlásával
 0,5 kg sertés szív

0,5 kg sertés nyelv

1 kg fejhús és bőr

bors

pirospaprika ízlés szerint.

 Az apróra felvágott belsőségeket, fejhúst és bőrt befűszerezzük, majd állni hagyjuk egy éjszakát.

A befűszerezett belsőségeket, húst és bőrt a formába tesszük, és a formával együtt vízben főzzük 4-5 órán keresztül. Miután megfőtt, óvatosan kivesszük a vízből és a formában hagyjuk kiülni. Ha teljesen kihűlt, a formát levéve lehet szeletelni.

Vissza
A honlapokon található információk a szolgáltatóktól származnak, azok naprakészségéért a működtető felelősséget nem vállal. Kérdés esetén a kapcsolatot közvetlenül vegye fel a kiválasztott szolgáltatóval.
Térségek közti együttműködés

„Önfenntartást segítő élő vidéki agrárhagyományok”

A Vidékfejlesztési Program keretében a Bakony és Balaton Keleti Kapuja Közhasznú Egyesület, a Nemesgörzsönyért Közalapítvány, valamint Litér Község Önkormányzatának együttműködésével valósult meg a projekt 2019 és 2020 között, bár a közös munka, a megalapozás már évekkel ezelőtt megkezdődött.

Önfenntartást segítő élő vidéki agrárhagyományok

Megtalál minket
Legfrissebb hírek
Facebook