Vissza
Hagymásbab szalonnával
 10-10 dkg csemege és füstölt húsos szalonna

2 fej vöröshagyma

2 gerezd fokhagyma

30 dkg fehérbab

3 db közepes húos paradicsom

só, babérlevél, friss bazsalikom

 A csemege szalonnát és a húsos füstölt szalonnát apró kockára vágunk. Alaposan zsírjára pirítjuk, majd 2 fej szeletelt vöröshagymát és 2 gerezd zúzott fokhagymát teszünk rá. Aranysárgára pirítjuk és sós, babérleveles vízben főtt fehérbabot adunk hozzá. Sózzuk, borsozzuk. 3 db kockázott paradicsommal egybepirítjuk és a végén friss, vágott bazsalikommal fűszerezzük.
Vissza
A honlapokon található információk a szolgáltatóktól származnak, azok naprakészségéért a működtető felelősséget nem vállal. Kérdés esetén a kapcsolatot közvetlenül vegye fel a kiválasztott szolgáltatóval.
Térségek közti együttműködés

„Önfenntartást segítő élő vidéki agrárhagyományok”

A Vidékfejlesztési Program keretében a Bakony és Balaton Keleti Kapuja Közhasznú Egyesület, a Nemesgörzsönyért Közalapítvány, valamint Litér Község Önkormányzatának együttműködésével valósult meg a projekt 2019 és 2020 között, bár a közös munka, a megalapozás már évekkel ezelőtt megkezdődött.

Önfenntartást segítő élő vidéki agrárhagyományok

Megtalál minket
Legfrissebb hírek
Facebook